Fijne feestdagen!

20-12-2021

Wat een jaar hebben we gehad! Op veel verschillende vlakken mogen de Kokonners met tevredenheid terugkijken.

Met appartementencomplexen als Wilhelminahaven, De Plantage en Vlootschouwer, maar ook met de ontwikkeling van woonwijken als Bouquet, De Akkerranden en Blauwe Zoom droegen we bij aan het terugdringen van het woningtekort. Daar zijn we nog lang niet mee klaar, ook voor 2022 staat de realisatie van een aantal grote projecten op de planning.

Wat betreft zorgbouw heeft Kokon haar grenzen verlegd door onder meer de Frankeland locatie Havenveste, woonzorgcomplex Arrisbrink en de voortzetting van de transformatie van Swetterhage. In het nieuwe jaar komt zorg nog hoger op onze agenda met de lancering van Livable, dus stay tuned...

Onze focus op innovatie bracht de waterwoningen van Hortus Ancker en de circulaire horecalocatie van Van Buiten voort. Wij blijven graag door innoveren en alle nieuwe Kokonners die het afgelopen jaar bij ons zijn begonnen (Chiel, Rosanne, Margot, Renske, Martijn, Alan, Kai en Bouwe) dragen hieraan bij door hun frisse blik en ongeremde enthousiasme.

Aan het einde van dit jaar nemen we ook afscheid van onze collega Raimond die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij de Gemeente Utrecht. We gaan hem missen, maar weten zeker dat zijn nieuwe collega's enorm veel aan hem gaan hebben!

Wij wensen iedereen prettige feestdagen in zijn eigen Kokon. Op naar een nieuw jaar vol nieuwe uitdagingen, op naar 2022!