Verrijken van erfgoed en omgeving

Erfgoed is opgebouwd uit de verbinding van collectieve en persoonlijke waarderingen van tastbare en onaantastbare erfenissen die zijn overgeleverd in de tijd. Om ons heen zien we de relevantie hiervan toenemen, en terecht. Het groeiende besef van deze relevantie vraagt om respect voor verschillende waarderingen en een open debat. Vanuit onze geschiedenis en passie voor het vak ziet Kokon Erfgoed het als haar verantwoordelijkheid om hier balans in aan te brengen.

Op basis van het eigen erfgoedportfolio, aangevuld met meer recente projecten, hebben wij ruime ervaring opgebouwd en kostbare kennis opgedaan. We streven ernaar dit in te zetten om de grote opgave aan erfgoedprojecten op duurzame en vitale wijze toekomstbestendig te maken. Door ook de beschikbare bouwtechnische ontwikkelingen te benutten creëren we een gezonde balans tussen de culturele, economische en technische waarde van erfgoed.

Het verrijken van erfgoed voor iedereen die waarde hecht aan bestaande, bebouwde omgeving in haar actuele en historische context is onze passie. Dit doen we niet alleen, maar als team en ook als vakgenoten. Geïnspireerd door de verhalen waar wij aan mee mogen vertellen doen wij erfgoed leven.