Henk representeert Livable bij kennismissie China

21-10-2023

Henk Middelkoop en Willem van Prooijen van MeduProf-S vertegenwoordigen Livable volgende week tijdens de missie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport naar China.

Tijdens deze missie hebben we onze eerste persoonlijke ontmoeting met onze Chinese partner Lan Senior Care Beijing sinds de ondertekening van de Chinees-Nederlandse MoU afgelopen februari. Henk en Willem zullen in aanwezigheid van Minister voor Langdurige Zorg Conny Helder een gezamenlijke presentatie geven over Healthcare Facility Design & Training of Care Professionals, de core business van Livable.

Dit thema sluit aan bij de algehele focus van de missie op de noodzakelijke transformatie en implementatie van innovatie als het gaat om ouderenzorg en specifiek dementie. We kijken ernaar uit om uit te breiden over hoe Livable onze ouderen eert door ruimtes te creëren die de wijsheid van het ouder worden weerspiegelen, waarbij zorgarchitectuur, training, dementiepsychologie en evidence-based interieurontwerp naadloos worden geïntegreerd om het leven van ouderen te verrijken.

Een speciaal woord van dank aan Nico Schiettekatte, voor het ondersteunen van onze deelname aan deze missie!

Neem snel een kijkje op Livable's website.