Op naar 2023!

22-12-2022

Na een bijzonder jaar kunnen we met veel plezier terugkijken op alles wat Kokon heeft kunnen doen.

Zo is de bouw van de Hendrik Baskeweg, 's werelds grootste 3D betonprintproject, eindelijk van start gegaan. Ook de eerste palen van Akkerranden, Nieuw Rein, De Plantage, The Fizz, kantoor Anbecom en activiteitencentrum Swetterhage werden geslagen.

Andere bijzondere momenten waren Ron's tv item voor NH Nieuws, Henk's gastredacteurschap bij Stedebouw & Architectuur, de lancering van Livable, de oplevering van Hitteschild en feestelijke opening van Firma van Buiten, de nieuwe Erfgoedafdeling en het Baskewegsymposium in Het Nieuwe Instituut.

Maar ook als team hebben we veel meegemaakt! We renden de Rotterdamse Marathon en vierden Secretaressedag, we hadden excursies in Nederland en de jaarlijkse trip, deze keer naar Berlijn. Ook zijn er veel nieuwe Kokonners gestart (André, Arvid, Estelle, Ahmad, Rafaël, Piet, Ghizlane, Isis, Tristan, Mary Ann, Jeroen en Ratisha) die vol enthousiasme zijn begonnen! We namen afscheid van Sandy, Esmee, Albertiene, Frank en Anna, die allemaal hun eigen, ongetwijfeld succesvolle, volgende stappen gaan zetten.

Wij wensen iedereen prettige feestdagen in zijn eigen Kokon. Op naar een nieuw jaar vol nieuwe uitdagingen, op naar 2022!