Bea in het zonnetje

21-04-2023

Elk jaar op Nationale Secretaris/essedag verzint onze directiesecretaresse Bea Kerklaan iets leuks om haar collega's mee te verwennen, maar vandaag zetten we haar in de spotlight! Zij is vaak de eerste waar je bij Kokon mee spreekt; aan de telefoon, via de mail of op kantoor. En we kunnen geen beter visitekaartje wensen!

De lieve woorden van Kokonners geven blijk van de waardering van Bea binnen het bureau:

Mary Ann Berendson: "Lieve Bea, je bent zo lief, grappig en leuk, en je frietjes zijn de lekkerste! Bedankt voor alles wat je doet en wie je bent, het is geweldig om je te kennen. Happy Secretary day!

Piet van Dijen: "De beste manier om onze lieve Bea te beschrijven: altijd vrolijk, altijd positief, je kan altijd op haar rekenen, ze is dol op dropjes en kaasvlinder en zorgt elke ochtend voor een glimlach op ons gezicht."

André van Deursen: “Bea is de mater familias van Kokon, een liefdevolle en sterke vrouw waarop wij mogen én kunnen bouwen.”

Rosanne Kuijvenhoven: "Lieve Be, jij bent een vakvrouw met kennis over de branche, lieve vriendin, gewaardeerd klankbord voor ideeën en onuitputbare bron van enthousiasme. En Bea's Bitterballen zijn onverslaanbaar!"

Bij deze bedanken we Bea voor alles wat zij voor onze Kokonners en Kokon's partners doet.