Circulair met Van Buiten

Firma van Buiten gaat lekker naar Buiten! Lees hier wat de ambities van zus en zus Kleijweg zijn: 

Het is tijd voor de mooiste stap die we met onze firma gaan maken: we gaan circulair!

Aan de mooie Thijssevaart hebben we een fantastische locatie beschikbaar gekregen waar we tenminste 10 jaar verder mogen bouwen aan onze firma Van Buiten. We zijn er – met onze schatten van medewerkers - helemaal verliefd op geworden. De ruimte die we hebben, het water waar we op uit gaan kijken, de bomen die eromheen staan: dit is helemaal wat we willen. 

En er is ruimte zat om een gebouw te realiseren dat bij ons past. Waar we kunnen werken met onze medewerkers aan de lekkerste broodjes van Delft, waar we terrasjes kunnen maken voor al de kantoorwerkers om ons heen. Waar we dagjesmensen die op de fiets langskomen een high tea aan kunnen bieden. En waar onze kippetjes een heerlijk thuis hebben. Kortom: mogelijkheden zat. 

Dan nu het gebouw. Omdat we minstens 10 jaar mogen blijven, zoeken we een oplossing die perfect is, maar ook tijdelijk. En zo zijn we uitgekomen bij circulair bouwen. Dat betekent dat alles wat we gebruiken ooit weer elders ingezet kan worden. En ook al elders gefunctioneerd heeft tot op heden. 

Daarom het volgende: we zoeken naar 2 zaken: tijdelijke units (bijv. een oude schoolunits, kantoorunits of units waar asielzoekers in gewoond hebben) en demontabele kassen. Iedereen die wat weet dat voor een schappelijk prijsje (of zelfs om niet) overgedragen kan worden: laat het ons weten. Dan kan onze architect Kokon daarmee aan de slag en van de beschikbare onderdelen een fantastische nieuwe locatie voor onze firma ontwerpen. 

Wij hebben er alle vertrouwen in dat we deze circulaire ambitie helemaal waar kunnen maken. Op en top duurzaam, sfeervol en helemaal fantastisch om in de werken en gezellig een bakje koffie met eigen gebakken appeltaart te komen souperen. 

De website van onze firma: https://firmavanbuiten.nl
De video: https://vimeo.com/317209946

   

Locatie Delft
Opdrachtgever Firma van Buiten
BVO 500
Bouwsom circulair