Firma van Buiten

De TU-Delft gaat ook Circulair. En de Firma van Buiten doet de aftrap met een circulair gebouw voor hun cateringbedrijf waar zij mensen met een lichte beperking de ruimte geven om zichzelf te ontwikkelen op de werkvloer.

Aan de mooie Thijssevaart is een fantastische locatie beschikbaar gekomen waar de firma  tenminste 10 jaar verder mag bouwen aan een lekkere toekomst. Anna Kleijweg: "We zijn er – met onze schatten van medewerkers - helemaal verliefd op geworden. De ruimte die we hebben, het water waar we op uit gaan kijken, de bomen die eromheen staan: dit is helemaal wat we willen."

En er is ruimte zat om een gebouw te realiseren dat bij de firma past. Waar de medewerkers gezellig kunnen werken aan de lekkerste broodjes van Delft. Waar iedereen een  terrasje kan pakken om aan de kantoorstress te ontsnappen. Waar de dagjesmensen die op de fiets langskomen van een high tea kunnen genieten. En waar de kippetjes een heerlijk thuis hebben. Kortom: mogelijkheden zat. 

Dan nu het gebouw. Omdat de firma minstens 10 jaar mag blijven, is gezocht naar een oplossing die perfect, maar tijdelijk is. Dus circulair bouwen. Dat betekent dat alles wat we gebruiken ooit weer elders ingezet kan worden. Of al ergens gefunctioneerd heeft en nu de kringloop in ons gebouw vervolgt.  

De website van de firma: https://firmavanbuiten.nl
De video: https://vimeo.com/317209946

   

Locatie Delft
Opdrachtgever Firma van Buiten
BVO 500
Bouwsom circulair
Team
Henk Middelkoop directeur / architect
Anna Hütz (Interieur)architect / Zorgspecialist