Hooghkamer 'De Plantage'

Wonen op een plek waar je intens kunt leven en optimaal genieten. In De Plantage voelt wonen echt als thuiskomen. In de nieuwe, gezellige wijk Hooghkamer in Voorhout waar veel gebeurd. Het ontwerp is uniek en gebaseerd op de bollencultuur in de streek. De 14 luxe appartementen zijn heerlijk ruim en ook nog eens heel energiezuinig gebouwd. De balkons zijn bijzonder en geïnspireerd op de bollenkistjes die worden gebruikt voor de bollenteelt. Een fijne plek waar je intens kunt genieten van het leven.


Het woningaanbod in De Plantage
Wonen in De Plantage is wonen met veel ruimte, licht en comfort. Door de grote raampartijen is het overal in het appartement lekker licht. De woonkamer is royaal en elk appartement heeft 2 of 3 fijne slaapkamers. Hierdoor is er voldoende plek voor het inrichten van bijvoorbeeld een thuiskantoor of hobbykamer. De goede isolatie in het appartement zorgt ervoor dat je nauwelijks iets van ‘buiten’ hoort. Hier werk je dus rustig door. Aan de achterzijde heb je uitzicht op het gezellige Dorpsplein. Een heerlijke plek voor vermaak voor jong en oud. En aan de voorzijde kijken de appartementen uit over de weilanden, richting de kust.


Gezelligheid in de wijk
De Plantage bevindt zich in de nieuwe Voorhoutse wijk Hooghkamer. Hiervoor heeft Kokon ook de projecten De Wals en Sonate ontworpen. Een nieuwe wijk zoals deze, met aandacht gemaakt, schept alle voorwaarden voor een gezellig en gemoedelijk buurtleven. Een buurtetentje op een van de mooie groene plekken in de wijk of een borreltje op het balkon. Een prachtige plek om elkaar gezellig te ontmoeten en samen te genieten. Op de fiets ben je vanaf De Plantage zo op de prachtige stranden van de charmante badplaats Noordwijk.

Halverwege juli 2021 gaan de appartementen in de verkoop. Verkoopprijzen van € 499.000,- tot € 595.000,- v.o.n.
Wil je meer weten? www.deplantage-voorhout.nl

Locatie Voorhout
Opdrachtgever Van der Hulst Bouwprojecten BV
Team
Kübra Çagdas Projectleider / BIM-modelleur
Anna Hütz (Interieur)architect / Zorgspecialist
Sharon Engelsma assistent projectleider / technisch ontwerper
Henk Middelkoop directeur / architect