Baltimore: de wereld aan je voeten

02-07-2024

Aan de Oude Maas verrijst Het Waterfront aan de skyline van Spijkenisse. Vanuit de spectaculaire woontoren Baltimore, onderdeel van fase 1, genieten toekomstige bewoners van prachtig panoramisch uitzicht.

In de architectuur hebben we gekozen voor een gevarieerde opzet met opdelingen, zowel horizontaal als verticaal. Verspringend metselwerk, verschillende metselverbanden en diepgelegen ramen versterken geven het gebouw een rijke en moderne uitstraling. Leer hier meer over het ontwerp.

Appartementengebouw Baltimore telt in totaal 141 appartementen, waarvan 75 koopappartementen en 66 huurappartementen. Het gebouw is de eerste van zes torens die we stedenbouwkundig zodanig gesitueerd hebben dat een omvangrijk dakpark ontstaat dat als het ware tussen de gebouwen door meandert.

Wij zijn ervan overtuigd dat toekomstige bewoners en bezoekers het plezier en de energie zullen ervaren waarmee wij aan het ontwerp hebben gewerkt!

Kokon: Roy Gorissen, Ron van Leeuwen
I.o.v.: Dura Vermeer Bouw Zuid West B.V., als onderdeel van V.O.F Dijkzone (Dura Vermeer, VORM Holding en Ballast Nedam)
Beelder: Zes x Zes Visuele Communicatie