Kokon introduceert Livable

23-06-2022

Ieder mens- met welke beperking dan ook - verdient het om naar vol vermogen te kunnen leven. Daarom introduceert Kokon het nieuwe zorgmerk Livable, een partnerinitiatief met interieurarchitectenbureau Studio id+, in samenwerking met verschillende experts. Vanuit deze multidisciplinaire benadering ontwerpen wij omgevingen die mensen met een beperking ondersteunen om onbeperkt te kunnen leven.

Architectuur, zowel binnen als buiten, heeft invloed op ons welzijn, emoties en ontwikkeling. Livable ontwerpt gebouwen en interieurs die ouderen en mensen met een beperking ondersteunen om naar vol vermogen te kunnen leven. Ontstaan uit passie voor de speciale zorg, liefde voor architectuur en de ambitie om beide samen te brengen in een concept met betekenis. Lees hier meer.

Wij richten ons op zorgpartijen met een complexe huisvestingsvraag. In de aanloop naar projecten kunnen zij Livable inschakelen, om met een brede expertise de vraag te verkennen, doorgronden en optimaliseren. Dat leidt tot een goede projectomschrijving, en uiteindelijk een gebouw waarin zorggebruikers en zorgverleners optimaal gelukkig kunnen leven en functioneren. Zorgprojecten van Kokon kunnen vanaf nu op aanvraag worden benaderd vanuit Livable.

Livable ondersteunt disability om te leven naar ability.

Kom hier meer over Livable te weten.

Kokon: Henk MiddelkoopAnna HützRosanne KuijvenhovenRenske de MeijerMargot HolsMartijn van LeeuwenBouwe Boonstra Ronald Vink
Studio id+: Anja DirksRosanne Talle
Experts: Jan BooijFrans Hoogeveen