Kokon & Studio id+ geven lezing in China over dementie

12-01-2022

Een bijzondere kans op de een-na-laatste dag van het jaar: 30 december gaf Henk een virtuele lezing in China over 'Elderly community, interaction and behavior from experiences in the Netherlands'. Hij introduceerde ook 'LIVABLE': een nieuw multidisciplinair zorgconcept in samenwerking met Anja Dirks van Studio id+, Jan Booij en Frans Hoogeveen. Later meer hierover, stay tuned!

Deze lezing maakt deel uit van de conferentie "Multi-field Integration and Innovation in Smart Aging Care - Beijing International Science and Technology Cooperation Base(MIISAG). De conferentie staat open voor geïnteresseerden in China en daarbuiten.

De conferentie werd georganiseerd om de onderlinge koppeling van kennis en technologie op het gebied van ouderenzorg in binnen- en buitenland te verbeteren, de aangesloten eenheden te helpen hun internationale perspectief te versterken, en de hoogwaardige ontwikkeling en duurzaamheid van de Multi-field Integration & Innovation in Smart Aging Care-Beijing International Science and Technology Cooperation Base (MIISAG) te bevorderen.