Wilhelminahaven

Qua uiterlijk vormen ze een tweeling, twee gebouwblokken ontworpen als entree naar een nieuwe wijk langs het Wilhelminakanaal.

Van binnen loopt het programma van beide volumes echter sterk uiteen, van compact georganiseerde appartementen gericht op senioren tot ruime vrije sectorwoningen in diverse grootten. Er wordt op deze wijze plaats geboden aan 82 huishoudens van verschillende samenstelling en 14 gebouwde parkeerplaatsen.

Beide gebouwen zijn voorzien van ruime goed te gebruiken en goed bezonde balkons die naar wens kunnen worden afgezoomd met glazen schermen. Veel aandacht is besteed aan aantrekkelijke en technisch hoogwaardige materialen die geen onderhoud vragen. Dakterrassen op de hoeken sluiten de bouwsculptuur levendig af. Een volledig in BIM uitgewerkt project.  

Locatie Oosterhout
Opdrachtgever Thuisvester / Zeeman vastgoed
BVO 14.631 m²