Tv-item over Hendrik Baskeweg bij NH Nieuws

14-02-2022

"Wij hebben gekeken: wat vinden we nu echt mooi? We kwamen uit bij Casa Mila in Barcelona. Maar wat was er dan mooi? Dat wilden we overbrengen naar Den Helder. Dus van het lelijkste gebouw het mooiste maken, dat was onze doelstelling."

De eerste 3D-betonelementen voor transformatieproject Hendrik Baskeweg staan geprint bij Bruil! Deze mijlpaal werd gemarkeerd met tv- en online contentopnames voor NH Nieuws. Ron vertelde trots over de innovatieve transformatie van het project, door middel van 1400 3D-geprinte betonelementen. Na een uitdagend voortraject wordt het toch echt gerealiseerd.

Bekijk hier het volledige nieuwsitem. De upgrade van twee gedateerde flatgebouwen aan de Hendrik Baskeweg in Den Helder door middel van 3D-geprinte elementen is wereldwijd het grootste project tot dusver op 3D-betonprintgebied en de eerste keer dat de techniek op deze manier wordt toegepast. Hierdoor wordt de levensduur van de gebouwen met 50 jaar verlengd Mocht je naar aanleiding hiervan interesse hebben in een gesprek, neem dan contact met ons op!