ReShaping Architecture: kom naar ons avondsymposium!

21-09-2022

Kom ook naar ReShaping Architecture! Op 13 oktober organiseren Kokon, Bruil en Movares een avondsymposium over project Hendrik Baskeweg, het grootste 3D-betonprintproject ter wereld, en jij kan erbij zijn! Meld je gratis aan en ontdek alle ins en outs over het ontwerp dat architectuur hervormt.

De transformatie van de Hendrik Baskeweg betreft de upgrade van twee gedateerde flatgebouwen in Den Helder door middel van 3D-geprinte betonnen gevelelementen op verbrede balkons en galerijen. Wereldwijd is dit het grootste project tot dusver op 3D-betonprintgebied én de eerste keer dat de techniek op deze manier wordt toegepast. Hierdoor wordt de levensduur van de gebouwen met 50 jaar verlengd. Lees hier meer.

Tijdens dit avondsymposium in Het Nieuwe Instituut delen Ron, Theo en Wim alle details over de totstandkoming van het unieke design gedeeld en komen de ontwerpmogelijkheden van deze innovatieve manier van transformeren aan bod. Aansluitend is er de mogelijkheid om na te praten tijdens het borrelen. De toegang is gratis, maar er is een beperkt aantal plaatsen, dus reserveer nu je ticket.