Villabouw

Een villa ontwerpen is voor elke architect een droomopdracht. Altijd een intensief en rijk proces. Veel contact met de opdrachtgevers. Enorm veel zaken waar over nagedacht moet worden. En altijd een prachtig resultaat. 

Villa's zijn een specialiteit van Kokon. Met een team dat perfect begrijpt hoe je van ontwerp via tekening naar een mooie woning kunt komen. Dat vraagt veel aandacht. Vandaar ook dat wij alleen goed passen in een proces waarbij de bouwkosten richting een 1 met 6 cijfers gaan. Een dergelijke investering is een goede begeleiding dubbel en dwars waard. 

Qua stijl volgen we de wensen van de opdrachtgever. Die verkennen we aan de voorkant van het proces via een schetsontwerp. Als de eerste lijnen enthousiast ontvangen worden, passen we bij elkaar en kunnen we ons verbinden aan het project. 

Bestaande villa's upgraden en monumenten repareren is een vak apart. Doen we heel graag. Zijn we ook goed in. Geef ons de kans een schetsontwerp te maken om uw dromen om te zetten in realiteit.