Woningbouw

In haar lange bestaan heeft Kokon vele woontorens, appartementengebouwen, rijtjeswoningen en villa’s in heel Nederland gebouwd, waardoor met trots gezegd kan worden dat door ons voor tienduizenden mensen een thuis is gebouwd.

Wij begrijpen wat bewoners en opdrachtgevers willen. Als de doelgroep van tevoren bekend is, ontwerpen wij doelgericht en leven ons in de wensen en voorkeuren van de toekomstige bewoners/gebruikers. De toekomstige gebruikers zijn echter niet altijd van tevoren bekend. Daarom maken wij vaak gebruik van flexibele indelingen die geschikt zijn voor meerdere doelgroepen.

Vrije indeelbaarheid van plattegronden levert flexibiliteit in de woning op. De bewoner kan zelf beslissen hoe de woning er aan de binnenkant uiteindelijk uit komt te zien. Natuurlijk houden we ook rekening met de individualiteit van bewoners en hun privacy.

Een goede detaillering vinden wij belangrijk. Door ook op kleine schaal veel aandacht te besteden aan details wordt de belevingswaarde van de woning vergroot en straalt de kwaliteit er blijvend vanaf!